Obilježavanje Svjetskog dana potrošača

Obilježavanje Svjetskog dana potrošača

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Mostaru u suradnji sa GS1 Bosne i Hercegovine upriličit će niz predavanja povodom obilježavanja Svjetskog dana potrošača.

Drago nam je pozvati Vas na obilježavanje Svjetskog dana potrošača pod nazivom: „Želimo jasne i transparentne informacije o proizvodima“.

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Mostaru u suradnji sa GS1 Bosne i Hercegovine upriličit će niz predavanja povodom obilježavanja Svjetskog dana potrošača u dvorani 111 Ekonomskog fakulteta u Mostaru 13.3.2023. godine u 10:00 sati.

Događaj će okupiti brojne goste, uključujući Ombudsmena za zaštitu potrošača čija uloga će biti da nas upozna sa pravima potrošača u Bosni i Hercegovini, profesore sa Ekonomskog fakulteta u Mostaru koji će govoriti o izazovima sa kojima se potrošači susreću i predstavnike Međunarodne organizacije GS1 Bosne i Hercegovine koji će govoriti o važnosti informacija o proizvodima i budućnosti koju nose 2D kodovi.

U cijelom svijetu potrošači su temelj ekonomije, a njihova zaštita i osnaživanje su ključni u stvaranju ravnopravnijeg i pravilnijeg tržišta, o čemu se u Bosni i Hercegovini jako malo govori.

Vjerujemo da će Vaše prisustvo na događaju, kao važne karike u lancu informiranja, pomoći u širenju važne poruke za potrošače u Bosni i Hercegovini i doprinijeti razvoju boljeg i pravednijeg tržišta za sve nas.