Nove radionice dizajna i projekt menadžmenta u SPARK school

Nove radionice dizajna i projekt menadžmenta u SPARK school

Nakon uspješno završenog 1. ciklusa radionica programiranja odlučili smo pokrenuti i nove radionice za buduće projekt menadžere i dizajnere.

Na radionicama projekt menadžmenta polaznici će naučiti kako planirati i koordinirati projekt. Ova radionica se sastoji od četiri dijela: osnove upravljanja IT projektima, agilne metode razvoja softvera, upravljanje web projektima i strateška uloga upravljanja proizvodima. S radom krećemo 5. listopada 2015. iza 16 sati dva puta tjedno.

Dizajnerske radionice smo podijelili na tri smjera: grafički dizajn, motion dizajn i 3D modeliranje. Polaznici grafičkog dizajna će se upoznati s osnovnim koracima grafičkog i web dizajna. U radionici motion dizajna polaznici će raditi s Adobe After Effects softverom, dok će radionica 3D modeliranja biti usmjerena na video igre. I ove radionice počinju od 5. listopada 2015., a termini su sljedeći: grafički dizajn u 14 sati, motion dizajn u 13 sati i 30 minuta, a 3D modeliranje u 8 sati dva puta tjedno.

I radionice programiranja su prošle kroz sitne promjene pa smo tako na temelju dosadašnjih iskustava odlučili povećati vrijeme trajanja radionica. Također smo otvorili prijave na početne, backend i frontend smjerove. Svaki smjer ima svoje radionice koje se nastavljaju jedna na drugu.

Prethodno prijavljeni polaznici mogu poslati email na info@spark.ba kako bi potvrdili nastavak sudjelovanja. Radionica kreće 5. listopada 2015. i održavati će se iza 16 sati.

Na sve radionice se možete prijaviti putem naše aplikacijske forme. Kao i dosad, sve naše radionice su besplatne i namijenjene su ambicioznim ljudima željnim znanja.