Nameks i Ekonomski fakultet SUM-a prave iskorak u suradnji

Nameks i Ekonomski fakultet SUM-a prave iskorak u suradnji

Posve novi oblik suradnje između Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru i tvrtke Nameks te grupacije Lukas TP Nakić d.o.o Široki Brijeg realiziran je danas dodjelom ugovora o stipendiranju pet studenata Ekonomskog fakulteta SUM-a.

Prvi put otvoren je natječaj za stipendiranje studenata Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru od strane jednog poslovnog subjekta koji djeluje u regiji Hercegovine tvrtke Nameks i grupacije u trgovačkoj djelatnosti u BiH Lukas TP Nakić d.o.o.

Od dvadeset prijava na natječaj sukladno kriterijima natječaja stipendije su dodijeljene studentima: Anđeli Čale, Anđeli Ćavar, Nikolini Dujmović, Gabrijeli Zeljko i Ivanu Sliškoviću. Stipendije su podijeljene u sjedištu tvrtke na Širokom Brijegu 5. prosinca 2023. godine.

Na prigodnoj svečanosti dodjele stipendija ispred tvrtke Nameks i grupacije Lukas TP Nakić sudjelovali su vlasnici/direktori gosp. Jakov Nakić i gosp. Stjepan Nakić, gosp. Ante Soldo voditelj u maloprodaji, gosp. Ante Pavković i gđa. Monika Brkić služba marketinga, gđa. Anđela Šantić pravna služba i gđa. Ivana Crnjac služba računovodstva.

Ekonomski fakultet SUM-a predstavljao je dekan prof. dr. sc. Igor Živko i Damir Lucović. Zahvaljujemo se vlasnicima i djelatnicima tvrtke Namex, a posebno se zahvaljujemo gosp. Zvonimiru Bošnjaku nekadašnjem uspješnom studentu i vjernom Alumniu Ekonomskog fakulteta SUM-a, a danas djelatniku grupacije na realizaciji ovog jedinstvenog projekta.