Lukas TP Nakić d.o.o. postao član Kluba poslodavaca

Lukas TP Nakić d.o.o. postao član Kluba poslodavaca

Dana 13.9.2019. godine, tvrtka Lukas TP Nakić d.o.o. Široki Brijeg pristupila je Klubu poslodavaca Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru. Ovim sporazumom otvoren je prostor za značajan broj novih praksi i radnih mjesta za studente Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

Lukas TP Nakić d.o.o. je poduzeće primarno posvećeno svojim klijentima, jedan od najvećih uvoznika i distributera u BiH za široki raspon namirnica i proizvoda za domaćinstvo od renomiranih europskih i regionalnih proizvođača. Poslujemo u 4 poslovnice sa središtem u Širokom Brijegu, brojimo 210 zaposlenih osoba u trgovini na veliko, distribuciji i proizvodnji, te surađujemo s preko 4000 kupaca. Distribuciju vršimo putem 140 vozila. U vlasništvu Lukas TP Nakić su trgovačka robna marka ''Trend'', punionica vode ''Leda'', te robna marka za neprehranu ''Lumax''.

Naša misija je kontinuirano pozicioniranje brendova koje zastupamo na cijelom teritoriju BiH po najboljim komercijalnim uvjetima, razvoj dugoročnih partnerskih odnosa s klijentima i dobavljačima, osigurati dostupnost proizvoda za potrošače i potpuno zadovoljstvo kupaca, investirati u razvoj zaposlenika, poticati inicijativu i kreativnost, te doprinositi razvoju zajednice u cjelini.

Lukas TP Nakić  d.o.o. će srednjeročno ostati top-odredište za klijente koji teže profesionalnom i efektivnom zastupništvu unutar BiH.  Razvijanjem distribucijske mreže, ljudskih potencijala, ulaganjem u pokretnu i nepokretnu opremu i imovinu, širenjem vlasnički povezanog lanca maloprodaje, akvizicijama te kontinuiranim širenjem asortimana ćemo dugoročno osigurati jačanje položaja u svojoj branši.