Izvanredni ispitni rok

Izvanredni ispitni rok

U periodu od 1.6. do 6.6. održati će se izvanredni ispitni rok (propušteni travanjski rok). Termini ispitnog roka za svaki kolegij nalaze se na svakoj pojedinoj godini te uskoro i u ISS sustavu.

Studenti na izvanrednom ispitnom roku mogu prijaviti i polagati ispite iz kolegija koje su slušali u prethodnim akademskim godinama.

Mole se svi studenti da se prijave na ispit najkasnije do 25.5. kako bi se osigurali svi tehnički uvjeti potrebni za održavanje ispita.

Svi studenti koji ispite polažu komisijski, uplatnicu za troškove ispita trebaju dostaviti na mail referada@ef.sum.ba

Studenti koji nisu u sustavu ISS-a i ispite prijavljuju putem „plavih prijavnica“, prijavu za ispit zajedno s uplatnicom šalju na mail referada@ef.sum.ba

Studenti koji pristupaju on – line polaganju ispita i nisu do sada bili priključeni nekoj od e-učionica na kolegijima koje polažu, trebaju se e-mailom javiti predmetnom nastavniku.

Molim sve studente da se odgovorno pridržavaju svih uputa te da se za sve nejasnoće i probleme jave mailom predmetnim nastavnicima, odnosno na navedene mailove referade ili na mailove prodekana.

Molimo sve studente da se u cilju zaštite osobnog zdravlja i zaštite javnog zdravlja pučanstva, striktno pridržavaju svih preporuka Kriznog stožera Federalnog ministarstva zdravstva i Kriznog stožera Ministarstva zdravstva, rada i socijalne skrbi Hercegovačko-neretvanske županije, kao i Zavoda za javno zdravstvo.