IX. Susret katedri za računovodstvo zemalja regije

IX. Susret katedri za računovodstvo zemalja regije

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Mostaru organizira IX. susrete katedri za računovodstvo zemalja regije od 14. do 16. srpnja 2022. godine na Vlašiću.

Ovogodišnji susreti nose naziv „Stabilnost u neizvjesnosti”.

Susrete čine tri povezana događaja: interkatedarski skup katedri za računovodstvo Ekonomskih fakulteta u regiji, zatim okrugli stol i panel rasprava te znanstvena konferencija.

Interkatedarski skup održati će se u četvrtak 14.7., a na njemu će se predstaviti postignuća katedri u prošloj godini, zatim novi projekti i zajednička suradnja te će se predstaviti nova izdanja katedri u protekloj godini.

Okrugli stol i panel rasprava održati će se u petak 15.7. Tema okruglog stola je „Nalazi ureda za reviziji institucija u FBiH – preporuke za unapređenje i potrebe prema specifičnim znanjima i vještinama“.  Moderator okruglog stola je izv.prof.dr.sc. Jelena Poljašević, Ekonomski fakultet, Univerzitet u Banja Luci, a uvodničar je gosp. Dževad Nekić, generalni revizor, Ured za reviziju institucija u FBiH .

Nakon okruglog stola održati će se panel rasprava, a tema panel rasprave je „Reforma javnog sektora kroz prizmu računovodstva i revizije“. Moderator okruglog stola je izv.prof.dr.sc. Josipa Grbavac.

Susreti katedri završiti će znanstvenom konferencijom na temu „Suvremeni trendovi u računovodstvenoj profesiji“.

 

PRELIMINARNI PROGRAM IX. SUSRETA KATEDRI ZA RAČUNOVODSTVO ZEMALJA REGIJE (klikni i preuzmi)