Humanitarni božićni kviz na Ekonomskom fakultetu

Humanitarni božićni kviz na Ekonomskom fakultetu

Dana 13.12. u 17h je na Ekonomskom fakultetu, u sali 111, održan kviz općeg i nepotrebnog znanja na kojem su se natjecali studenti i profesori.

Kviz je organiziran od strane Studentskog zbora Ekonomskog fakulteta i okupio je preko dvadeset timova zanimljivih imena pa smo imali timove "Potrošeni potencijal", "HurriKeynes", "Inflacija", "Krampusi" i mnoge druge. Timovi su sadržavali 3 do 5 članova tako da se naša najveća sala skoro popunila do kraja.

Druženje je trajalo 2 sata s pauzama koje smo iskoristili za pjesmu zašto se želimo zahvaliti kolegama Matei Ostojić, Gabrieli Dodig, Marijani Planinić i Iliji Penavi koji su svojim talentom uljepšali dan i podigli atmosferu na zavidan nivo.

Također posebna zahvala ide sponzorima koji su osigurali nagrade za naše učesnike, a tu su: Golden Cube, Shankly's Pub, Hercegovačka pivovara te Lukas Nakić kao i sponzorima koji su zasladili naše božićno druženje svojim proizvodima, a to su Lasta i Mališić.

Naša kolegica Anđela Čale je ovaj dan prenijela na fotografije i videa i zahvaljujemo joj se na izvrsno odrađenom poslu.

Još jednom veliko hvala svim studentima koji došli i pokazali natjecateljski duh, hvala profesorima i ostalom osoblju našeg fakulteta koji su pomogli u realizaciji ovog projekta. 

Međutim akcija još uvijek nije gotova, sav prikupljen novac od kviza, kao i paketići koji krase naš bor, sljedeći tjedan idu potrebitima.

Slike pobjedničkih timova su u galeriji ispod objave, a ovim putem prenosimo dio atmosfere i nadamo se da će ovakvih druženja biti još više.