Gostujuće predavanje Raiffeisen banke

Gostujuće predavanje Raiffeisen banke

Predstavnici Raiffeisen banke Anita Bevanda, Antonija Perić i Robert Grbavac održali su gostujuće predavanje studentima Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru

Dana 11.12.2023. godine, predstavnici Raiffeisen banke d.d. održali su gostujuće predavanje studentima Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru. U ime Raiffeisen banke d.d. Mostar predavanje studentima održali su Anita Bevanda, Antonija Perić i Robert Grbavac.

Tema predavanje bila je „Priprema za prvi razgovor za posao“. Predavači su se osvrnuli na vlastita iskustva vezana za prijem novih zaposlenika, odnosno na prvi kontakt zaposlenika, u ovom slučaju studenata i poslodavaca. Na poseban način su nastojali detaljno prenijeti iskustva vezana za pripremu za prvi razgovor, tijek prvog razgovora i na koncu prvo zaposlenje. U ovom predavanju studenti su iz prve ruke imali priliku upoznati način na koji se trebaju pripremiti za prvi razgovor za posao, vidjeti što su stvari o kojima treba voditi računa te kako najbolje iskoristiti prvu priliku.

Pored toga studenti su se upoznali i sa rezultatima i značajem Raiffeisen banke na tržištu BiH, kao i sa sestrinskim poduzećima Raiffeisen banke u BiH. Predavanje je napravljeno u svrhu karijernoga savjetovanja studenata.

Ovim predavanjem najavljen je i početak suradnje Raiffeisen banke i Ekonomskog fakulteta na području stručnih praksi, zapošljavanja, znanstveno - istraživačkih projekata, ali i različitih drugih projekata ove dvije institucije.