Gostujuće predavanje - Degordian

Gostujuće predavanje - Degordian

U utorak, 15. siječnja 2019. godine na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru (dvorana br. 9) u 12 sati održat će se predavanje gosta iz prakse u okviru kolegija Internet marketing na četvrtoj godini Preddiplomskog studija.

Predavanje će održati gđa. Ivona Jurilj, voditeljica ureda digitalne agencije Degordian u Bosni i Hercegovini. 

Degordian je neovisna agencija za digitalni marketing i produkciju sa sjedištem u Zagrebu i uredima u Beogradu i Mostaru, te broji preko 180 zaposlenih što ju čini jednom od najvećih digitalnih agencija u ovom dijelu Europe. Degordian surađuje s klijentima iz svih dijelova svijeta i iz raznih industrija, a nudi pojedinačne usluge poput izrade web stranice ili provedbe oglašivačke kampanje, te izradu kompletne digitalne strategije i implementaciju iste. Neki od klijenata koji su im dali povjerenje za svoje lokalne i globalne digitalne projekte su Dukat, President, Sarajevski kiseljak, Ledo, dm, Telemach, Techno Shop, Raiffeisen Bank, Mepas Mall, Hotel Blanca Vlašić, dr.Oetker, Sky Cola, dr. Pasha, Bosnalijek i drugi.

Osim fokusa na digitalna rješenja, agencija je razvila i vlastite proizvode socialpuzzle.com i mediatoolkit.com, a prije par mjeseci nastala je i sestrinska firma Bornfight, specijalizirana za kompleksna softwareska rješenja.

Svi zainteresirani studenti i nastavnici su dobrodošli.

#jedanjeEkonomski #jednojeSveučilište #znanjejemoc #ekonomski#degordian