(FOTO) Svečana promocija Ekonomskog fakulteta u centru Vitez

(FOTO) Svečana promocija Ekonomskog fakulteta u centru Vitez

U petak 22. studenog 2019. godine u velikoj dvorani Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru, centra Vitez, upriličena je svečana promocija diplomanata.

Na ovoj promociji promovirano je 26 diplomanata, od kojih su 19 prvostupnika trogodišnje poslovne ekonomije i 7 magistara ekonomije.

Galerija slika

Diplomantima i gostima obratila se dekanica Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Mila Gadžić koja je na samom početku naglasila da Ekonomski fakultet Sveučilišta u Mostaru u centru Vitez obrazuje ekonomiste različitih profila od 1998. godine.

Dekanica je čestitala roditeljima, rodbini i prijateljima diplomanata jer je ovaj dan za sve njih posebna nagrada za mnoga odricanja, strepnje i radosti za svaki položeni ispit kao i materijalnu i moralnu podršku bez koje bi bilo teško ostvariti sve želje i ambicije te završiti željeni ciklus obrazovanja.

Ekonomski fakultet se kroz sve ovo vrijeme nastojao diferencirati u odnosu na druge fakultete u okruženju pružajući kvalitetno obrazovanje što potvrđuju mnoge nagrade koje osvajaju njegovi studenti u tijeku studija i poslovni uspjesi nakon završetka studija.

Dekanica je na koncu pozvala sve diplomante da budu nositelji pozitivnih promjena koje su nužne za ekonomski i društveni napredak te da svečanim činom uručenja diploma ne završi njihova suradnja s Fakultetom, nego da se priključe u Alumni klub, Klub poslodavaca te programe cjeloživotnog obrazovanja kao i obrazovanja na drugim, višim ciklusima koji se izvode na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.

Galerija slika