Finale projekta „Poduzetništvo studenata – od ideje do realizacije poduzetničkih projekata“

Finale projekta „Poduzetništvo studenata – od ideje do realizacije poduzetničkih projekata“

Finale natjecanja za najbolji poslovni plan za akademsku 2017./2018. godinu, u sklopu projekta Poduzetništvo studenata – od ideje do realizacije poduzetničkih projekata, održat će se u srijedu, 25.04.2018., u 11h, u amfiteatru Ekonomskog fakulteta, Sveučilišta u Mostaru

Projekt se izvodi uz potporu Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta te se kroz ovaj projekt nastoji staviti naglasak na poticanje inovativnosti i kreativnosti studenata s ciljem razvoja poduzetničkih ideja i projekata koje bi u narednom periodu postali samoodrživi.

U natjecanju je sudjelovalo preko 40 timova studenata Sveučilišta u Mostaru, a od šesnaest poslovnih planova koji su ušli u završni izbor, odabrano je pet za finalne prezentacije.

Konačnu odluku donijet će stručni žiri u sastavu: Josip Tomičić (Federalno ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta), Ivan Jelčić (HERAG - razvojna agencija), Goran Dodig (INTERA Tehnološki Park), Tomislav Majić (LINK Mostar – Udruženje za poduzetništvo i posao), Dalibor Miloš (poduzetnik) te svakako nastavno osoblje Ekonomskog fakulteta, Sveučilišta u Mostaru.

Tri najbolja poslovna plana bit će nagrađena novčanim nagradama koje osigurava Federalno ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta:

            1. mjesto – 1.000 KM
            2. mjesto –    600 KM
            3. mjesto –    400 KM

Pozivaju se svi zainteresirani da dođu podržati studente i njihove ideje !