Ekonomijada 2016.

Ekonomijada 2016.

Poštovani,

Kao i svake godine, tako i ove, organizira se ekonomijada, okupljanje studenata ekonomskih fakulteta u regiji, a studenti našeg fakulteta sudjeluju u navedenom okupljanju koje će se ove godine održati u hotelu "Delta" u Sunny Beach, u Bugarskoj, od 8. do 12. svibnja 2016. godine.

Obrazovni dio Ekonomijada će obuhvatiti kviz znanja, konferencije, debate, studija slučaja i rasprave. Svaki Fakultet će biti predstavljen od strane tima s brojem sudionika. Natjecatelji će biti u mogućnosti predstaviti studija slučaja rješenja na engleskom ili hrvatskom. Natjecanja će se održati u konferencijske dvorane u sklopu hotela. Suci će biti akademski i poslovni predstavnici.

 Za realizaciju sportskih natjecanja na raspolaganju su vam profesionalni kapaciteti u obliku trave, betonski tereni, dvorana za šah i ping pong. Zadovoljstvo nam je najaviti da će se sve aktivnosti promicati život mladih bez droge, nasilja i govora mržnje.

 

Prijave za Ekonomijadu 2016.

Prijave se šalju na e-mail: studentskizbor.efmo@gmail.com sa sljedećim podacima:
- Ime i prezime
- JMBG ( potrebno za osiguranje)
- Broj indexa i godina studija
- Broj mobitela
- Sport u kojemu se želite natjecati ili debta, kviz znanja, case study 

Početna cijena iznosi 200 KM uz moguće korekcije -+.Cijena od 200 KM je ostavariva uz financijsku pomoć od Studentskog zbora, Ekonomskog fakulteta, poduzeća i ostalih sponzora. Puna cijena bi iznoslila: ( smjestaj 99 eura uračunata je hrana i spavanje s 4 noćenja, prijevoz autobusom 70 KM, osiguranje 10 KM- 2 KM po danu, narukvice-ulaznice 20 KM). Broj mjesta je ograničen po autobusu. Studenti koji nisu s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru plaćaju punu cijenu. Student koji nađe sponzora u većem iznosu od punog troska puta oslobađa se plaćanja.
Prijave počinju od 31.3.2016 i traju do 17.4.2016. Plaćanje će biti nakon prijava najdalje do 30.4.2016 o tome ćemo Vas naknadno obavijestiti.
Sve detaljnije informacije na navedeni e-mail ili FB stranicu Studentski zbor Ekonomski fakultet Mostar.

EkonomiJADA – kakvu niste vidjeli do sada & 08.-12. svibnja & Sunny Beach – Hotel Delta★★★★ !