Dalibor Ćubela – gostujuće predavanje

Dalibor Ćubela – gostujuće predavanje

Dana 29.4.2019. godine u 11 sati u amfiteatru Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru gostujuće predavanje održati će predsjednik Uprave UniCredit banke gosp. Dalibor Ćubela na temu: „Stay humble work hard“

UniCredit banka je lider na bankarskom tržištu u Bosni i Hercegovini, zapošljava više od 1200 ljudi, a proizvodi i servisi banke dostupni su građanima u svim dijelovima BiH kroz 76 poslovnica i 260 bankomata. UniCredit banka za svoje dugogodišnje uspjehe i rad osvojila je brojna priznanja i nagrade. UniCredit banka spada u red vrlo cijenjenih i poželjnih poslodavaca i veliki broj bivših studenata Ekonomskog fakulteta na različite načine svojim radom doprinosi uspješnom timu ove banke.

Predsjednik Uprave Dalibor Ćubela završio je Ekonomski fakultet Sveučilišta u Mostaru, a UniCredit banci pridružio se 2001. godine. U banci je obavljao različite poslove i aktivnosti te stekao bogato iskustvo kroz rad na rukovodećim pozicijama u Marketingu, Korporativnom bankarstvu i Upravljanju rizicima.

Za člana Uprave UniCredit Banke, odgovornog za Upravljanje rizicima, imenovan je 2010. godine, a od 2013. do 2016. godine obavljao je funkciju direktora UniCredit Bank Banja Luka.

Na dužnost predsjednika Uprave UniCredit Bank imenovan 2016. godine.

Nakon predavanja koje će gosp. Ćubela održati studentima Ekonomskog fakulteta, UniCredit banka pristupiti će Klubu poslodavaca Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

#jedanjeEkonomski #jednojeSveučilište #znanjejemoc #ekonomski