BizIDEA Competition 2015.

BizIDEA Competition 2015.
Studenti, nemojte samo sanjati o svom poduzeću! Napravite prvi korak i prijavite se na natjecanje za najbolju poslovnu ideju koje organizira INTERA Tehnološki Park Mostar - BizIDEA Competition 2015. Naučite kako se piše poslovni plan i procijenite svoju poslovnu ideju, osvojite novčane nagrade pa čak i priliku za osnivanje vlastitog poduzeća.
 
Rok za prijave za najbolju studentsku ideju 2015. produžen je do 17.1.2015.
 
BizIdea Competition se ove godine implementira u okviru projekta INTERA 13/04877 podržanog od Norveškog ministarstva inostranih poslova, kojeg implementira Athene Prosjektledelse AS, te od GIZ-a.
 
Cilj natjecanja je probuditi poduzetnički duh među mladim, obrazovanim i perspektivnim ljudima i motivirati kreativne pojedince s inovativnim idejama da samostalno krenu u poduzetničke vode.
 
Ovo je natjecanje i edukacijskog karaktera, deset odabranih polufinalista će kroz stručne radionice svoje poslovne ideje pretvoriti u poslovni plan. Najbolja tri poslovna plana očekuju vrijedne novčane nagrade.
 
Aplikacijski obrazac kao i pravilnik kojim se uređuju uvjeti pristupanja natjecanju, način i postupak odabira poslovnih planova možete pronaći u prilogu.
 
Prijave i eventualna pitanja slati na:
 
 
Telefon: 036 327 972

 

 

Attachments:

BizIdea Competition Pravilnik 2014

Prijavni obrazac 2015