20 godina lista SEF

20 godina lista SEF

Dana 24.04.2023. godine održana je promocija 27. broja časopisa SEF na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Osim promocije, obilježeno je i 20 godina postojanja časopisa SEF. Uredništvo SEF-a se svih godina vodilo sloganom časopisa "Priča koja traje" i pobrinulo da to zaista tako i bude. 

Na samom početku velik broj prisutnih ljudi pozdravio je voditelj promocije, Ante Pejar. Nakon uvodnih riječi, svim prisutnima obratio se i dekan Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru, prof. dr. sc. Igor Živko. Dekan je prvenstveno naglasio važnost časopisa za Ekonomski fakultet, a potom izrazio i vjerovanje da će se tradicija časopisa nastaviti i ubuduće. 

Nakon dekana, riječ je dobio i prodekan, a ujedno i pokretač i prvi urednik časopisa SEF, prof. dr. sc. Nikola Papac. Prisjetio se samog početka časopisa, svojih studentskih dana i kolega koji su bili članovi uredništva. Naglasivši kako je od samog početka cilj SEF-a bio okupiti ljude, to je i postignuto tijekom svi ovih godina budući da je kroz uredništvo časopisa prošlo najmanje 500 studenata do sada. Također, prodekan se zahvalio svim sadašnjim urednicima časopisa i pozvao sve zainteresirane studente da se pridruže uredništvu i na taj način postanu dio SEF-a. 

Voditelj promocije pozvao je i glavnu urednicu ovogodišnjeg izdanja časopisa, Doroteju Ereš. Doroteja je izrazila riječi hvale za pruženu priliku i čast što je bila nositelj časopisa u vrijeme kada se navršava 20 godina postojanja. Sukladno tome, kazala je kako je uložen značajan rad i trud kako bi 27. izdanje časopisa SEF bilo što bolje. Zahvalila se svima što su odvojili dio svog vremena i svojim dolaskom uljepšali promociju. 

I na samom kraju, dodijeljene su zahvalnice svim vanjskim suradnicima, a potom je uslijedilo druženje uz slatki stol. 

A kako je bilo na promociji, pogledajte u galeriji fotografija: (klikni i pogledaj galeriju slika)