CEO KONFERENCIJA - Najveća konferencija za mlade u BiH

CEO KONFERENCIJA - Najveća konferencija za mlade u BiH

Ekonomski fakultet Univerziteta u Sarajevu je, treći put zaredom, organizator najveće bosanskohercegovačke konferencije za mlade

Ovogodišnja dvodnevna CEO (Career, Entrepreneurship and Opportunities) konferencija pod sloganom „Dare to make a step“  bit će održana 6. i 7. decembra 2014. godine u sarajevskom Domu mladih i prostorijama Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu gdje se očekuje više od 600 učesnika. Konferencija je ove godine, kao uvod u ovaj događaj, u Zenici, Tuzli i Mostaru okupila preko 1000 učesnika.

CEO konferecija koja je među mladima postala sinonim za inovativnost i proaktivnost i ove godine nudi izuzetno zanimljiv sadržaj. Učesnici iz cijele Bosne i Hercegovine i regiona imat će priliku slušati sjajne životne priče, uspone, padove, izazove fantastičnih i uspješnih ljudi kakvi su Una Bejtović (Bejtovic Communications), Andrej Jagar (Prime Time), Armin Čičak (Izzy Mobile), Suhad Ećo (Inside by Ećo), Sabina Softić (Deloitte), Edin Karabeg (Sberbank BH), Marko Pavlović (Al Jazeera Balkans), Vanja Kenjić (Ekonomski fakultet Sarajevo), Pero Gudelj (FIS Vitez).

Učesnici će također imati priliku pogledati kompilaciju dokumentarnog serijala pod nazovom Alkemija Balkana (Al Jazeera Balkans) koju vodi Goran Milić, a najavit će je Melina Kamerić - PR Al Jazeera Balkans.

Drugi dan CEO konferencije prate mnogobrojne aktivnosti kao što su Wanted: Million Dollar Employee – takmičenje za studente, StartUp Expo – sajam start up projekata i kompanija koje su pokrenuli mladi ljudi, Coffee with… – razgovori uz kafu sa uspješnim ljudima iz sfere biznisa i nauke, mnogobrojne radionice, te Panel diskusija. Posebna novina ove godine jeste i Pioneers Unplugged, događaj posvećen predstavljanju najnovijih tehnologija i umrežavanju preduzetnika. Pioneers Unplugged se održava u gradovima širom svijeta, a po prvi put dolazi u Sarajevo kao prateći događaj CEO konferencije.

Pored navedenog, učesnici ovogodišnje CEO konferencije će imati priliku predstaviti se nekim od najuspješnijih kompanija u BiH, ostvariti važna poslovna poznanstva, dobiti CEO poklon iznenađenja te prisustvovati after party-u u Domu mladih.

Svi zainteresovani mogu dobiti više informacija i prijaviti se na zvaničnoj stranici Konferencije www.ceokonferencija.ba

Broj mjesta je ograničen!