Obavijest studentima koji sudjeluju u projektu „Poduzetništvo studenata – od ideje do realizacije poduzetničkih projekata“

Obavijest studentima koji sudjeluju u projektu „Poduzetništvo studenata – od ideje do realizacije poduzetničkih projekata“

Obavještavaju se svi studenti Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru, ali i svi studenti Sveučilišta u Mostar koji sudjeluju u projektu koji organizira Ekonomski fakultet, Sveučilišta u Mostaru uz potporu Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta (projekt  "POTICAJ UDRUŽENJIMA, KOMORAMA I OBRAZOVNIM INSTITUCIJAMA" za 2016. godinu) da se projekt bliži kraju.  

 

ROK:

Svi studentski poslovni planovi trebaju biti završeni do 10.03.2017. godine.

Prezentacije poslovnih planova održati će se u ožujku 2017. godine.

 

Radove je potrebno poslati  do zadanog roka asistentici Lidiji Šunjić, mag.oec, na mail lidija.sunjic@sve-mo.ba

 

Cilj projekta:

Ovim projektom želi se potaknuti razvoj svijesti o značaju poduzetništva i samozapošljavanja kod studenata. Osnovni je smisao projekta pružiti priliku studentima da se na stvarnim zadacima i uz podršku mentora educiraju i upoznaju sa poduzetništvom te realiziraju svoju inovativnu ideju. Kroz ovaj projekt daje se naglasak na poticanje inovativnosti i kreativnosti studenata s ciljem razvoja poduzetničkih ideja i projekata koje bi u narednom periodu postale samoodržive.

 

Nagrade za sudjelovanje

Pored prilike da se nauči metodologija i tehnika pisanja poslovnih planova, tri najbolja poslovna plana biti će nagrađena novčanim nagradama koje osigurava Federalno ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta:

            1. mjesto – 1.000 KM

            2. mjesto –    600 KM

            3. mjesto –    400 KM