Održano gostujuće predavanje: Stvaranje konkurentskih prednosti putem kanala distribucije

Održano gostujuće predavanje: Stvaranje konkurentskih prednosti putem kanala distribucije

Na Ekonomskom fakultetu održano je gostujuće predavanje Stvaranje konkurentskih prednosti putem kanala distribucije. U okviru kolegija Kanali distribucije i Upravljanje odnosima s klijentima, nositelja prof. dr.sc. Sandre Soče Kraljević, predavanje su održali  gđa. Ivica Šušnjar, dipl. ing. generalna direktorica poduzeća  BINVEST d.o.o. (Binvest) i gosp. Bariša Šušnja,  mag.

Studenti su imali priliku čuti o povijesti i djelatnosti poduzeća. Binvest je osnovan 1995. godine kao veletrgovina pićem, no vremenom je uznapredovao do uvozno-distribucijskog poduzeća. Binvest je uspješno implementirao IT u svoje poslovanje, kao i moderan pristup upravljanja odnosima u svim kanalima prodaje. 

Danas je Binvest profesionalno uvozno-distribucijsko poduzeće s više od 100 zaposlenika čiji su dugogodišnji poslovni partneri međunarodne tvrtke koje proizvode vodeće robne marke alkoholnih i bezalkoholnih pića.  

Svrha ovog gostujućeg predavanja je studentima predstaviti suvremene metode upravljanja distribucijskim kanalima, kao i zadovoljstvom klijenata kroz primjere iz poslovanja tvrtke Binvest.