Ekonomski fakultet na Smotri Sveučilišta u Mostaru

Ekonomski fakultet na Smotri Sveučilišta u Mostaru

Završena je Smotra Sveučilista u Mostaru na kojoj se u Livnu, Posušju, Kiseljaku, Orašju i Mostaru predstavio i naš Ekonomski fakultet Sveučilišta u Mostaru.

Sveučilište u Mostaru organiziralo je danas završnu smotru tijekom koje su se budući studenti mogli upoznali sa sveučilišnim programima kao i uvjetima upisa. Na smotri su učenicima završnih razreda srednjih škola i svim zainteresiranim predstavljeni svi fakulteti članice Sveučilišta.

Budućim studentima obratila se rektorica Sveučilišta u Mostaru Ljerka Ostojić, poručivši onima koji se još uvijek dvoje što upisati da se vode na osnovu dva načela.
 
''Prema onome što su vaši afiniteti, vaši snovi i vaša nadanja, te prema onome što je potrebno tržištu rada kako bi ste nakon fakulteta pronašli zaposlenje'', kazala je rektorica Ostojić. Ona je kazala kako Sveučilište u Mostaru ima deset fakulteta, jednu akademiju i stotine studijskih programa, ali i onih novih koji se od iduće akademske godine otvaraju.
 
''Velike brojke same po sebi ne znače ništa, jer ono što je bitno jeste kvaliteta, a naše Sveučilište je po njoj prepoznato'', kazala je. između ostaloga. Ostojić te poželjela dobrodošlicu budućim studentima.