SPARK: Tražimo 100 djelatnika!

SPARK: Tražimo 100 djelatnika!

Budi 1 od 100 novih djelatnika u SPARKu!

 

Prije malo više od godinu dana objavili smo da  “NSoft traži 50 djelatnika”. Od tad se puno stvari promijenilo, primjerice pokrenuli smo poslovni park SPARK gdje je tvrtka NSoft jedna od članica, a i zaposlili smo više od 60 novih djelatnika!

Skoro svi naši odjeli su dobili jednog ili više novih članova. Između ostalog, tu su: developeri, grafički dizajneri, 3D animatori, sistem administratori, prodajni agenti, djelatnici u odjelu za ljudske potencijale, pravnici, testeri, djelatnici u radu na podršci i održavanju…

Ponosni smo što je naša SPARK obitelj bogatija za ovoliko velik broj ljudi, ali nećemo stati na tome. Nakon uspješne akcije 50 nastavljamo sa širenjem naše grupacije. Ovaj put se radi o okrugloj brojci – 100! U potrazi smo za novim developerima, system administratorima, inžinjerima, projekt menadžerima, računovođama… Ukoliko smatraš da svojim znanjima i sposobnostima možeš doprinijeti našoj grupaciji i njenom daljnjem razvoju, prijavi se i budi 1 od 100 novih djelatnika u SPARKu! Prva otvorena radna mjesta možete pogledati ovdje, a uskoro ćemo tražiti i UX Designere, Dev Ops Engineere, Database Developere i mnoge druge.

To nije “jedino” što vam nudimo u SPARKu. Ako ne želite raditi za drugog, ili neku od naših postojećih tvrtki, kod nas uvijek možete pokrenuti svoj vlastiti startup i baciti se u poduzetničke vode. Za sve mlade ljude željne znanja i usavršavanja, tu je SPARK škola i radionice programiranja, projekt menadžmenta i dizajna, koje su odličan temelj za buduću karijeru. Postani SPARKovac!

PRIJAVI SE