Održano gostujuće predavanje na Ekonomskom fakultetu

Održano gostujuće predavanje na Ekonomskom fakultetu
U utorak 12.1.2016. godine održano je gostujuće predavanje na temu Specifičnosti i karakteristike distribucije u BIH (ATACO BIH). Predavanje je održala gđa. Ozrenka Jelić, direktor strateškog razvoja i marketinga tvrtke ATACO BIH, te Darko Marić brand manager tvrtke ATACO BIH, u okviru kolegija Marketing i Osobna prodaja i pregovaranje kod prof. Sanje Bijakšić, te kolegija Promocija kod prof. Arnele Bevanda.
 
Prezentacija je imala za cilj približiti studentima specifičnosti distribucije u BiH, strukturu BiH tržišta i buduća kretanja istog.
Prezentirana je organizacija I način rada ATACO doo Mostar - kompanije koja se u BiH bavi trgovinom i distribucijom proizvoda svjetski renomiranih proizvođača.
Sustavnom izgradnjom distribucijskog know-how-a, te planskim razvojem novih distributivnih kanala ATACO je stekao apsolutno povjerenje uglednih svjetskih proizvođača koji su danas našli mjesto u njegovom distributerskom portfoliu. Ataco je postao vodeća distribucijska tvrtka visokokvalitetnih proizvoda široke potrošnje, koji su u svojim kategorijama najčešće tržišni lideri.
Danas ATACO sa visokom uspješnošću ovladava područjem upravljanja ključnim kupcima, tradicionalnim kanalom, Horeca i Pharma kanalom, kao i kategorijama proizvoda, upravljanja lancem nabave i trade marketinga.