Potpisan sporazum o suradnji Ekonomskog fakulteta SUM i Udruženja društava za osiguranje u FBiH

Potpisan sporazum o suradnji Ekonomskog fakulteta SUM i Udruženja društava za osiguranje u FBiH

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Mostaru i Udruženje društava za osiguranje u Federaciji Bosne i Hercegovine danas su u Sarajevu potpisali Sporazum o suradnji u području istraživačke, stručne i obrazovne djelatnosti u zajedničkom interesu razvijanja šire saradnje, temeljene na načelu uzajamnog interesa, povjerenja i razumijevanja.

Predmet suradnje potpisnika sporazuma dekana Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru dr. sc. Igor Živka i generalnog sekretara Udruženja Ermina Čengića će biti realizacija zajedničkih projekata, zajedničko sudjelovanje na međunarodnim i domaćim znanstveno-istraživačkim i razvojnim projektima, zajedničko sudjelovanje u organizaciji stručnih i znanstvenih skupova, seminara, radionica, okruglih stolova, konferencija i edukativnih programa, zajedničko organiziranje edukacije u polju osiguranja i druge aktivnosti od obostranog interesa.
Potpisivanjem ovog sporazuma, strane iskazuju svoju posvećenost jačanju suradnje i stvaranju povoljnog okruženja za razvoj stručnosti te unapređenje osiguravateljskog sektora u Federaciji Bosne i Hercegovine.
https://udofbih.ba/