Studentski natječaj u rješavanju poslovne studije slučaja

Studentski natječaj u rješavanju poslovne studije slučaja
Budi kreativan, osmisli projekt i osvoji vrijednu nagradu!
Rok za slanje prijava je produžen je do 6.12.2020. do 23:59h. 
Kompanija Molson Coors u suradnji sa Centrom za razvoj karijere organiziraju natječaj u rješavanju poslovne studije slučaja "Ožujsko studentski natječaj 2020". U pitanju je natječaj u kome se pred studente postavljaju realni poslovni izazovi, tako da oni, nudeći kreativna rješenja, stječu praktično iskustvo i priliku da osvoje nagrade u vrijednosti od 1000, 500 i 300KM za prva tri mjesta. Poziv za natječaj i dodatne informacije nalaze se u nastavku: Žuja te zove na natjecanje u studiji slučaja! Budi kreativan, osmisli projekt i osvoji vrijednu nagradu!
Smatraš da si kreativan/na? Vjeruješ da tvoji prijatelji i ti imate ideje koje su originalne, zanimljive i primjenjive? Okupi ekipu, osmislite projekt koristeći svoje znanje, kreativnost i uz timski rad osigurajte vrijedne nagrade i neprocjenjivo iskustvo!
Na koje teme se možete prijaviti?
1. Digitalna Žuja
2. Žuja i tvoj grad (regionalni pristup)
3. Društveno-odgovorna Žuja (društveno-odgovorna kampanja)
 
Kako do rješenja?
• Napravite istraživanje/ anketu, pitajte prijatelje što misle o Ožujsko brandu, o njegovim prednostima i nedostacima, o konkurenciji na tržištu, i napravite SWOT analizu Ožujskog piva i dva glavna konkurenta na tržištu BiH.
• Napravite istraživanje/ anketu na izabranu temu koje će biti osnova za kreiranje projekta. • Osmislite projekt na neku od zadanih tema. • Razradite projekt sa detaljno definiranim aktivnostima, vremenskim okvirom, zaključcima.
• I na kraju, dobro se zabavite, doživite neprocjenjivo iskustvo i osvojite vrijedne nagrade!
 
Tko može sudjelovati?
Natječaj je otvoren za studente svih fakulteta grada Mostara!
Prijaviti se možete samostalno ili u timu od maksimalno 3 člana. Obavezno uz prijavu naglasiti ime, prezime, fakultet i broj indeksa (ukoliko se radi o timu i naziv tima).
Prijave slati na pp.efmo@gmail.com.
Rok za slanje prijava je 01. prosinca 2020. godine. Više informacija o temama, pravilima natječaja i nagradama pronađite na linku. Rok za slanje prijava je produžen do 6.12.2020. do 23:59h. 
Svi timovi koji se prijave do 20. studenog će imati mogućnost nazočiti online događaju ''MOLSON COORS BUSINESS ACADEMY'' na kojem će domaći i strani predavači govoriti o zanimljivim temama iz oblasti marketinga, a koja će biti korisna za izradu samih radova/rješenja.
Rok za predaju rješenja je 15. prosinca 2020. godine.
Format rješenja: Prezentacija (u fomatu po izboru) i projekt u WORD dokumentu. Sudjelujte, naučite nešto novo, zabavite se i osvojite vrijedne nagrade! Ukoliko epidemiološki vjeti ne dozvole održavanje finala uživo, bit će održano putem online platforme Zoom.