O fakultetu

Kontakt

Uprava

Povijest

Nastavno osoblje

Fakultetske službe

Knjižnica

Pravilnici i upute

webmail

Studijski programi

Sveučilišni studij

Preddiplomski studij

Diplomski studij

Specijalistički studij

Doktorski studij

Stručni studij

Mostar

Vitez

Orašje

Stari plan i program

Poslovna ekonomija

Poslovna škola

Poslijediplomski studij

Znanost i razvoj

Zbornik radova

Međunarodna suradnja

Konferencije

 

Studentski list - SEF

Linkovi

 

Novosti i događanja

 

Studentski Zbor dobio novi i moderno uređen prostor za rad

Danas je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru dekanica prof.dr.sc. Mila Gadžić otvorila nove i suvremeno opremeljene prostorije Studentskog zbora. Prostorije su smještene u podrumskom prostoru zgrade Ekonomskog fakulteta, a biti će korištene za potrebe Studentskog Zbora Ekonomskog fakulteta, Lista SEF te Foruma studenata Ekonomskog fakulteta. Otvranju su prisustvovali nastavnici i studenti Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru te njihovi gosti. Preseljenjem je Studentski Zbor zamjenio neprikladne prostorije površine od oko 10 metara četvornih za nove prostrane i moderno opremljene prostorije u podrumu fakulteta.

Na samom početku okupljenima se obratio predsjednik podružnice studentskog Zbora Ekonomskog fakulteta Davor Oreč koji je pozdravio okupljene, te se na poseban način zahvalio dekanici prof. dr. sc. Mili Gadžić i prodekanima koji su pokrenuli i brzo realizirali ovu inicijativu. Ovim je napravljen veliki iskorak jer je dosadašnji dugogodišnji prostor Studentskog Zbora Ekonomskog fakulteta odavno postao premalen za jednu od najaktivnijih i najvećih podružnica na Sveučilištu u Mostaru. Istakao je da će ovaj novi i moderno opremljen prostor biti svakako dobar poticaj i za mnoge studente da se priključe projektima Studentskog Zbora. Predsjednik podružnice je u zahvali dekanici Gadžić i prodekanima istakao stalno 'otvorena vrata prema studentima' za suradnju u svim aktivnostima i projektima koje vodi Studentski Zbor i ostale studentske organizacije koje djeluju na Ekonomskom fakultetu.

Okupljenima se obratila i dekanica Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Mila Gadžić ističući zadovoljstvo radom Studentskog Zbora, njihovim aktivnostima i projektima, napominjući da je otvaranje novih studentskih prostorija još jedan znak iskrene potpore svemu tome. Dekanica je pozvala Studentski Zbor da nastavi sa svim što je započeo, a sve studente da se slobodno priključe svim tim aktivnostima i doprinesu razvoju fakulteta i ukupnog okruženja, ali svakako da ne zaborave svoje studentske obveze u nastavi i ispitima, obećavši svoju punu podršku i u budućnosti.

Na koncu je Davor Oreč upoznao sve prisutne sa svim aktivnostima koje su u tijeku, a to su izdavanje sljedećeg broja Lista SEF, sudjelovanje u Ekonomijadi, organizaciju darivanja krvi i drugih humanitarnih događaja te na samom kraju organizaciju studijskog putovanja i posjetu Ekonomskim fakultetima u Beči i Klagenfurtu. Pored svega zahvaljujući većem prostoru, istakao je i plan pokretanja studentske skriptarnice koja postoji dugi niz godina na većini fakulteta u okruženju.

 

Copyright by: JMD - 2005.