O fakultetu

Kontakt

Uprava

Povijest

Nastavno osoblje

Fakultetske službe

Knjižnica

Pravilnici i upute

webmail

Studijski programi

Sveučilišni studij

Preddiplomski studij

Diplomski studij

Specijalistički studij

Doktorski studij

Stručni studij

Mostar

Vitez

Orašje

Stari plan i program

Poslovna ekonomija

Poslovna škola

Poslijediplomski studij

Znanost i razvoj

Zbornik radova

Međunarodna suradnja

Konferencije

 

Studentski list - SEF

Linkovi

 

Novosti i događanja

Održan 7. izbor za najbolji poslovni plan studenata Ekonomskog fakultet Sveučilišta u Mostaru

U sklopu redovite nastave iz kolegija Poduzetništvo i Osnove menadžmenta pod vodstvom prof.dr.sc. Zdenka Klepića održan je 7. izbor najboljeg poslovnog plana na kojem su pobjedile studentice Ivana Krešić i Maria J. Vučina.

 

Dana 14.5.2013. godine je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru održan 7. izbor za najbolji studentski poslovni plan na kojem su prvo mjesto između stotinjak radova osvojile studentice Irena Krešić i Marija J. Vučina s idejom uzgoja suncokreta i proizvodnje ulja. Drugo mjesto su osvojili studenti Ivan Kvesić i Hrvoje Marić s temom reciklaže auto guma a treće mjesto su osvojili Valentina Šarić i Marija Petričušić s idejom reciklaže elektronskog otpada.

I ovogodišnji izbor za najbolji poslovni plan, inače 7. po redu je organiziran i proveden u sklopu nastave iz kolegija Poduzetništvo i Osnove menadžmenta na II. godini Ekonomskog Fakulteta Sveučilišta u Mostaru pod vodstvom prof.dr.sc. Zdenka Klepića, predmetnoga asistenta Mr.sc. Nikole Papac i demonstratora. Od ukupno stotinjak radova studenata u uži krug je ušlo njih deset a konačnu odluku o najboljem je donijelo stručno povjerenstvo na čelu sa Tajnikom Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta Jozom Bejićem, direktorom Agencije za regionalni razvoj Hercegovine (REDAH) gospodinom Ivanom Juriljem, Mr. Rein Ruubel, međunarodnim ekpertom iz područja istraživanja i razvoja, gđa Meliha Gekić Lerić prestavnice poslovnog inkubatora u sklopu INTERA Tehnološkog Parka Mostar te domaćina prof.dr.sc. Zdenka Klepića. 

Novčane nagrade za najbolje je osigurao gosp. Ivan Jurilj direktor Agencije za regionalni razvoj Hercegovine (REDAH), koji na koncu u svom obraćanje studentima uputio i poziv da nastave rad na svojim odličnim idejama a ostale studente pozvao da budu slobodni i kreativni u stvaranju svoga okruženja.

Tajnik Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta Jozo Bejić koji je uz ovaj projekt od samog početka i osobno, ali i kroz instituciju ministarstva je čestitao pobjednicima te uputio na poticajne mogućnosti u razvoju projekta koje nudi ministarstvo u području poduzetništva mladih i žena.

Na koncu se u ime domaćina svima zahvalio i Prof.dr.sc. Zdenko Klepić koji je čestitao najboljima, ali i svima onim koji su u ovaj projekt uložili trud i napor te najavio i 8. izbor za najbolji poslovni plan za narednu godinu.

 

Copyright by: JMD - 2005.