Novosti i događanja

POBJEDNICI „OŽUJSKO STUDENTSKOG NATJEČAJA“ 

Na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru proglašeni su dobitnici nagrada koji su sudjelovali na „Ožujsko studentskom natječaju“. Ocjenjivački tim u sastavu: Zlatko Nojkov, marketing menadžer za Bosnu i Hercegovinu ispred „Ožujskog piva“, doc.dr.sc. Marija Čutura ispred Ekonomskog fakulteta i predsjednik Foruma studenata Ekonomskog fakulteta, Anto Jerković, zajednički su donijeli odluku o najboljim projektima. 

 

Prvo mjesto osvojili su Tea Martinović i Goran Šimić, tim koji označava „strateški savez“ Ekonomskog fakulteta i FPMOZ-a, sa sloganom: „Brazil u tvojoj ruci“. 

Drugo mjesto osvojile su studentice Ekonomskog fakulteta: Ljubica Skoko i Sandra Škegro, sa sloganom: „Žuja ti daje azil za Brazil“. 

 

Treće mjesto osvojile su, također, studentice Ekonomskog fakulteta Ivona Ćorić i Katarina Leko, sa sloganom: „Samo je jedna pobjednička strategija: Izaberi Ožujsko“.

 

Pobjednicima natječaja ispred „Ožujskog“ gospodin Stanko Šola dodijelio je vaučere za:

1.                  mjesto: 1000,00 KM

2.                  mjesto: 600,00 KM

3.                  mjesto: 400,00 KM 

Gospodin Zlatko Nojkov, Marketing menadžer za Bosnu i Hercegovinu izrazio je zadovoljstvo suradnjom s Ekonomskim fakultetom i najavio nastavak suradnje već u tekućoj godini.

Copyright by: JMD - 2005.