O fakultetu

Kontakt

Uprava

Povijest

Nastavno osoblje

Fakultetske službe

Knjižnica

Pravilnici i upute

webmail

Studijski programi

Sveučilišni studij

Preddiplomski studij

Diplomski studij

Specijalistički studij

Doktorski studij

Stručni studij

Mostar

Vitez

Orašje

Stari plan i program

Poslovna ekonomija

Poslovna škola

Poslijediplomski studij

Znanost i razvoj

Zbornik radova

Međunarodna suradnja

Konferencije

 

Studentski list - SEF

Linkovi

 

Novosti i događanja

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Mostaru zajedno sa studentima završne godine prediplomskog ciklusa  od danas je bogatiji  za 150 rječnika ekonomskih pojmova i četiri računara za potrebe kabineta koji predstavljaju donaciju Hypo Alpe Adria Bank dd Mostar.

 

Predavanje o značaju štednje održale su predstavnice Hypo Banke Mirjana Vučić regionalni menadžer za poslovanje sa stanovništvom i Julijana Mikulić  Jurković  glasnogovornik banke. Ovo je ujedno i nastavak aktivnosti Hypo Alpe Adria banke na polju pružanja podrške ekonomskim sveučilištima u Bosni i Hercegovini.

 

Predstavnike banke pozdravio je doc.dr.sc. Igor Živko prodekan Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru. "U ime studenata i djelatnika Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru želim se zahvaliti Hypo banci na doniranim riječnicima za studente završne godine prediplomskog ciklusa i računalima."

Hypo Alpe Adria bank kao društveno odgovorna kompanija u sklopu svog svakodnevnog poslovanja iznalazi mogućnosti kako bi poboljšala okruženje, izašla u susret pojedincima i cjelokupnoj zajednici jer partnerski odnos podrazumjeva međusobno uvažavanje i podršku na svim nivoima.

 

 

 

 

 

 

Prije osamdest i pet godina 31. oktobra/listopada na skupu bankara iz oko 25 zemalja sveta u Milanu osnovan je Međunarodni institut za štednju.

Istovremeno je ustanovljen i Međunarodni dan štednje koji od tada, na razne načine, obilježavaju, prije svega, banke i financijske institucije.

Obilježavanje ovog dana ima za cilj promociju štednje kao jedne od mogućnosti da svoj novac sačuvate za vrijeme koje je pred nama.

 

Copyright by: JMD - 2005.