O fakultetu

Kontakt

Uprava

Povijest

Nastavno osoblje

Fakultetske službe

Knjižnica

Pravilnici i upute

webmail

Studijski programi

Sveučilišni studij

Preddiplomski studij

Diplomski (master) studij

Specijalistički studij

Doktorski studij

Stručni studij

Mostar

Vitez

Orašje

Stari plan i program

Poslovna ekonomija

Poslovna škola

Poslijediplomski studij

Znanost i razvoj

Zbornik radova

Međunarodna suradnja

Konferencije

 

Studentski list - SEF

ALUMNI

FSEF - forum studenata

Linkovi

 

ARHIVA DOGAĐANJA

Novosti i događanja

POČEO JE CASE STUDY COMPETITION 2013.

U organizaciji Case Study Competition tima studentske udruge eSTUDENT iz Zagreba, krenula je nova sezona natjecanja u rješavanju poslovnih slučajeva namjenjenih svim studenatima.

Case Study Competition je najveće studentsko natjecanje ove vrste u Republici Hrvatskoj koje se i u ovoj Akademskoj godini održava uz potporu predsjednika prof.dr.sc.Ive Josipovića. Ove godine zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas da je projekt izašao iz granica Republike Hrvatske.

Case Study Competition goes regional.

U natjecanju sudjeluje 13 poduzeća koji će pružiti priliku studentima da riješe baš njihov poslovni slučaj, pokažu svoje sposobnosti i osvoje bogate nagrade. Studenti tako dobivaju jedinstvenu priliku povezati se sa budućim poslodavcima, ali i spojiti dosad stečena znanja s praktičnim radom.

13 poduzeća koja će Vam pružiti priliku su: Adacta, Holcim, I.D.Riva Tours, INA, InfoBIP, Iskon, JGL, Karlovačka pivovara, L'Oreal, Nestlé, Pliva, Privredna banka Zagreb i Zagrebačka banka.

Teme će ove godine dolaziti iz različitih područja kao što su financije, marketing, elektronika, farmacija, građevina, bankarstvo, rađunovodstvo, istraživanje tržišta... Stoga odaberite ono u kojem ste najjači i pokažite svoje umijeće i kreativnost.

Na natjecanje se mogu prijaviti svi studenti u timovima od dvoje do četvero. Timovi ne trebaju biti sastavljeni od studenata s istog fakulteta, već mogu biti i mješani. Svako poduzeće najuspješniji tim nagrađuje s 10 000 kn, a drugoplasirani i trećeplasirani tim sa 4 000 kn odnosno 2 000 kn ili u obliku praksi, pripravništva, seminara i putovanja u navedenoj protuvrijednosti. Ukupni nagradni fond iznosi preko 200 000 kuna!

Sva predavanja bit će dostupna na YT channelu CSCeSTUDENT.

Prijaviti se možete od 4.3. do 17.3.2013. online na www.estudent.hr/csc

Za sve dodatne informacije posjetite:

Prijavi se i RIJEŠI SLUČAJ!

Copyright by: JMD - 2005.