O fakultetu

Kontakt

Uprava

Povijest

Nastavno osoblje

Fakultetske službe

Knjižnica

Pravilnici i upute

webmail

Studijski programi

Sveučilišni studij

Preddiplomski studij

Diplomski studij

Specijalistički studij

Doktorski studij

Stručni studij

Mostar

Vitez

Orašje

Stari plan i program

Poslovna ekonomija

Poslovna škola

Poslijediplomski studij

Znanost i razvoj

Zbornik radova

Međunarodna suradnja

Konferencije

 

Studentski list - SEF

Linkovi

 

Novosti i događanja

 

Posjet profesora i studenata s Alpen-Adria Sveučilišta u Klagenfurtu

 

U subotu 2.06.2012. godine u Mostar je stigla grupa studenata u pratnji dva profesora sa Sveučilišta Alpen-Adria iz Klagenfurta. Grupu čine studenti studija Međunarodni menadžment i njihovi profesori: prof.dr.sc. Ralf Terlutter i Fanny Dobrenova, M.A.

 

U ponedjeljak 4.06.2012. godine grupa je posjetila i naš fakultet. U 8:00 sati u sali br. 111 je bio upriličen doček na fakultetu.

Nakon pozdravnog dijela od strane doc.dr. Marije Čuture (oraganizatorice posjeta) i Jelene Zovko (tehničkog koordinatora za međunarodnu suradnju), prof. Terlutter je održao kratku prezentaciju Alpen-Adria Sveučilišta u Klagenfurtu. Iako je to relativno novo i malo sveučilište, ipak se može pohvaliti zavidnim brojkama koje se odnose na proces internacionalizacije (broj gostujućih studenata, broj odlazaka u inozemstvo od strane njihovih studenata, broj studijskih posjeta itd.)

Poslije ovog dijela je uslijedilo predavanje prof.dr.sc. Željka Šumana na temu „Ekonomska globalizacija“, nakon čega je uslijedila i rasprava na spomenutu temu.

Cijeli posjet je završen kratkim vremenom za osvježenje koje je naš fakultet ponudio gostima tijekom kojeg su se gosti u neformalnom okruženju malo bolje upoznali s našim djelatnicima, studentima i aktivnostima fakulteta.

 

Pozivaju se studenti i nastavni djelatnici našeg fakulteta da preuzmu dolje postavljene prezentacije i na taj način upoznaju gostujuće sveučilište, te doznaju više o studijskim programima, uvjetima studiranja na Sveučilištu Alpen-Adria, ali i o mogućnostima buduće suradnje.

 

Dokumenti za preuzimanje:

prezentacija prof. Terluttera

prezentacija prof. Šumana (životopis)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright by: JMD - 2005.