Sunčani Hvar – novi član Kluba poslodavaca Ekonomskog fakulteta

Sunčani Hvar – novi član Kluba poslodavaca Ekonomskog fakulteta

Dana 21.3.2019. godine u amfiteatru Ekonomskog fakultet poduzeće Sunčani Hvar  održalo je prezentaciju sezonskih poslova i potpisalo sporazum o pristupanja Klubu poslodavaca Ekonomskog fakulteta.

U amfiteatru Ekonomskog fakultet poduzeće Sunčani Hvar održalo je prezentaciju u kojoj je prikazano ovo uspješno hotelijersko poduzeće te su pokazane mogućnosti i uvjeti sezonskog zapošljavanja.

Sunčani Hvar vodeća je hotelska kompanija na otoku Hvaru i ujedno jedna od najvećih hotelskih kuća u Hrvatskoj. U samom je vrhu po kvaliteti i inovacijama u hotelskoj industriji u Hrvatskoj. U svom vlasništvu posjeduje 10 hotela i 1 autokamp, smještenih u Hvaru, jednoj od najpoželjnijih destinacija na svijetu.

Prije same prezentacije poduzeće Sunčani Hvar potpisalo je sporazum o pristupanju Klubu poslodavaca Ekonomskog fakulteta. Ovim sporazumom definirano je da će poduzeće Sunčani Hvar osiguravati sezonske poslove, stručne prakse i različite druge edukacije studentima Ekonomskog fakulteta s posebnim naglaskom na studente smjera Turističko poslovanja.

Nakon prezentacije predstavnici poduzeća Sunčani Hvar obavili su razgovore sa velikim brojem zainteresiranih studenata za sezonske poslove.